BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

Assalamualaikum semua,
cam biasa...click sini, dan terus ke Blog BRO BEN, tapi lepas baca entry ni la...hahahha!!!




okaylah, jom jawap soalan periksa!

  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
    pernah... dari mata turun ke hati...ehemmm, malulah nak citer! mestilah pandang2 dulu, sedap memandnag nak kenal hati budi... fizikal comes first but in the end kena cari soul yang compatible dengan kita... so, in the end keperibadian lebih penting...
  2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
    yes... patut macam ini, kalau tak cari yang sepadan susah sikit... contohnya, kalau calon isteri kita tu cacat, confirm ke kita akan sayang dia betul2... jangan susahkan hidup dia selepas ni, cari je yang sekufu dengan kita... tapi takdelah sebabkan dia tu gemuk sikit kita dah reject awal2, mengada, kan...
  3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
    ahahahahahahahaha.. mestilah... bahagian itu... apalah BRO BEN ni...tanya lagi... second... mulut, kena wangi... mata... kena "seri innershine-la tu!", kaki... kena panjang cam sooyoung!
    nak bini cam ni, kan... tak kado ke diri!
    eemmmm, panjang!!
  4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?
    mengarut, berisi sebab makan banyak! pelahap, gelojoh, tak tahu kenyang! mak aih, emo lak aku...
    kau, kan... kalau badan dah macam ikan paus, kau try la makan camtu lagi, yer...hahhaa, sori...gambar pak cik google bagi... gambar contoh hiasan semata-mata!!
  5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
    tak boleh nak iyakan, tak boleh nak tidakkan... tengok hati budi masing-masing.. kawan saya Awe Korie, kacak macam penjaga gol malaysia tapi dia setia pada awek dia... awek dia pun lawa, setia kot ngn dia... ahahahahaa...
    tak payah hensem, muka cam jubin lantai pun bleh jadi plyboya... oh, uncle..repent!!
  6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..
    tak payah banyak cakap...ni hah!
    kalau yang ni pun dah lawa...
    inikan pula yang dah diphotoshopkan...
    *credit buat syarihul.com
    lisa seorang yang chantet, pandai... possibly salah sorang wanita melayu paling perfect although nobody is perfect!!
  7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
    fizikal mereka mantap dan bergetah... saya puas hati!!
    lawa, kan... mereka?!!
  8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
    no... tak nak komen lebih...bukan tak bersyukur...cuma masih ada ruang for improvement walaupun tak mencuba langsung, kan...
  9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
    perlu... tapi lebih perlu untuk diri sendirilah... sihat, senang beribadat, tak sakit... untuk tuhan lagi penting!! (wah!!)...
  10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..
    dR. Rozmey dapat buktikannya!!!
    ahahahahaha... makan produk tu pun in the end dia suruh kita diet, kan... baik diet je... makan secara sihat dan tidak merokok... kan, senang (wah, senang, kan...)!



THE END

2 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA