DBSK / TVXQ/ Tohoshiki? lantaklah, kan... I l0ve this song!!

Assalamulaikum semua,



Jahn di sini menulis pagi-pagi Rabu ni dalam keadaan sihat wal'afiat sahaja. walaupun sakit, berpura-pura sihat jelah, kan.. bukan ada orang kesian pun.. gitu, kan... mengada, kan... macam V, kan

*V=vavi a.k.a B-HRM (binatang haram), banyak pulak penerangan, kan.. mengada sangat!!

okaylah, Jahn dengan Emil, kan gila K-pop, and Jahn pun tahu yang antara korang-korang ni pun gila V jygak, kan? ahahah, taklah, gurau jer!! minat giler kat K-pop, kan? kan?, kan??

Jahn nak share this sing dengan korang...


tajuk lagu...Before You Go
nyanyian...DBSK
yang ni berlakon lebey!!

 yang ni dance version gitu!!
I prefer this one!!





sila kelik sini!!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA