Alert!!~jangan bagi anak-anak atau adik-adik anda yang nak exam baca entry ini!!!

Assalamualaikum semua,


Jahn di sini alive and kicking, jom berbelog selepas solat Jumaat, jom... wah, gitu!!, kan.. nak bagitahu satu dunia kau beribadat hilang pahala tu sebab riak takbur bongkak, Astagfirullah'al azim... simpanggg...




okaylah, Jahn nak ceciter-ceciter ni, sila amik popcorn dan hotdog 1901 korang dan dengar dengan teliti penceritaan jahanam ini...


tadi belog walking la, kan... pastu...


erm,erm, erm, blogwalk jelah!! hahaha, sakit hati tak? jangan cerca maki hamun dulu.. Jahn gurau..
tadi bersiar-siar blog, kan pastu jumpa entry daripada blogger N!ck, kan... baca-bacalah 3-4 entry beliau.. so biasalah, dah baca Jahn suka, kan... so kenalah kongsi dengan korang semua.. 


entry berkenaan kenapa budak-budak fail exam. korang kalau ada anak ke adik ke nak exam tahun ni sila jangan bagi mereka baca entry-entry sebegini kerana mereka boleh terpengaruh dan bertindak kurang ajar nanti memberi alasan-alasan bersifat khinzir memanjat gunung Kalimajaro! kepada guru-guru mahupun pensyarah-pensyarah mereka. sila alert!!ini amaran, bukan cakap-cakap kosong.. (wah membesar-besarkan cerota sudey, korang jangan lak terpengaruh, Jahn gurau lagi, a.k.a menabur fitnah, kan)


tapi Jahn fikir jugaklah, kalau betullah bagai alasan 365 hari nak belajar tu tak cukup, hmm.. pensyarah itu akan tampar tak Jahn dulu... hmm, ada aku kesah?


nah bacalah... malas Jahn nak terangkan sangat...



alasan student IPTA/IPTS Failed exam!!


and yes, Jahn tinggalkan korang dengan these pics yang Jahn rasa lawak..

ni Jahn tak faham sangat sebab Add Math katanya telur dihujung tanduk, kan.. tapi fahamlah kenpa potong potong tu... bodoh, kan...

yang ni lawak, hahahaha... expandlah bodoh..
=2(x+y)
=2x+2y!
ahahahahaha!!
haram, kan!!
kretif budak ni!!
mak bapak budak ni memang kuajaqq ajar anak dorang yang baru mengaji tadika cakap fak!!
find x? betullah dia jawab, kan? ahahahaha!!

selamat membaca.. semua!!


4 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA