Hanis Zalikha vs Big Shot Cheesy Pops, siapa menang?

Assalamualaikum semua,






Saja nak update belog walaupun takde idea nak tulis apa...


tadi tengok TV, kan... then tengok iklan Pizza Hut (omaigot, sedap pizza tersebut!!! malangnya Jahn on diet, demit!), bukan pizza itu pun yang Jahn suka tetapi awek berdress pink itu!!!


Jahn: korang kenal siapa gadis ini?
Emil: Takkk...
Jahn: nampak sangat pembohongnya kau ni, Mil! yang kau mimpi-mimpikan tiap-tiap malam tu siapa?
Emil: (muka tak nak mengaku)
Yer, saya mesmerized menonton iklan ini disebabkan perempuan chantet ini! Korang kenal tak siapa ni, pembohong, kan... tak kenal... glemer lagi dari Siti, okay... menurut Google Zeitgeist 2010 lah...


anyway, silalah ke Pizza Hut berhampiran untuk makan pizza Big Shot Cheesy Pops, terbaru daripada Pizza Hut!


Jahn: waaahhh... sedapnya...
Emil: buatlah cara kau tu on diet, jahanam!
Jahn: nak berangan makan pun takleh...
Emil: tak payah, kalau kau tak diet pun kau tak mampu...
Jahn: why, you prick!!!
Emil: you wanna piece of me? come and get it!!!
(bergaduh lagi)
Itu sahaja nak citer!


THE END
2 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA