permulaan untuk hari yang baru

Assalamualaikum semua,



Hai, Jahn di sini... amacam hari korang semalam? harapnya baik-baik sahajalah, kan...
Hmm, Jahn sekarang tengah dalam misi ni... mencari outfit untuk ke Dinner Anugerah Kecemerlangan Pelajar UiTM (macam kau cemerlang sangat, kan...)... nak kena dress simple je tapi sebab simplelah Jahn takde outfit tersebut... hahahaha, Jahn kena pakai baju melayu hitam , baju melayu 5 butang okay untuk majlis rasmi kerajaan... lepas tu kena sampin songket emas-emas gedik itu, yer... nanti rupa Jahn macam ni...

Apa kata kalau Jahn looks like this?!!!
Jahn: ahahaha, gelak jelah walaupun tak lawak pun...
Emil: pakai sampin camtu ke? majlis rasmi boleh pakai camtu ek?
Jahn: mana aku tahu!


anyway, tak sabar nak jumpa kawan-kawan Jahn yang turut berlagak cemerlang walaupun bimbo dan bodoh-bodoh alang, kan... walaupun sedikit terencat, kan... walaupun berperangai setan, kan...
so, kepada:-
HAKAM
EMMA
INA
AISHA
MARIA
FARAH
ZILA
siyuderrrrr, sundellllll!!

[daniel radcliffe, lady gaga, nicole scherzinger, dianna argon, maria ozawa, seohyun, kesha... respectively]

ikhlas dari...

JAHN


p/s - looking forward untuk jumpa...

YANIE DAN TIPAH
PALI DAN AYEEN
2 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA