Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong !

Assalamualaikum semua,


Ini adalah  Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong ! kelik untuk ke belog Bro Ben!!

segmen ini adalah segmen untuk kaji selidik... sila bagi kerjasama yang padu, utuh lagi mantap...

harap korang boleh-boleh meringan sedikit jari-jemari runcing mahupun jari jemari sedap korang itu untuk mengomen (bukan mengomel), memberi pendapat (bukan cacian), memberi cadangan (bukan menjahanamkan lagi belog saya) supaya ia kekal aman sentosa lagi makmur, okay... tak faham?

alah, camni je sebenarnya...

korang rasa belog aku ni macam mana?

di bawah adalah soalan-soalan PMR yang ditanya oleh Bro Ben... erm, more like requirements untuk segmen inilah sebenarnya...
  1. Pastikan blog korang ringan !
    Jahn: aku rasa ringan je kalau buka guna unifi!!
    Emil: laptop ofis ni je yang byk virus sebab tu lambat, kot... aku pun rasa belog kita laju je... pendapat korang?

  2. Tiada widget widget yang memberatkan loading !
    Jahn: omaigot... no komengggg!!
    Emil: takdelah berat pun... takde pun ikan dalam akuaruim, takde playlist siap bagai... okay jer...

  3. Warna template yang tidak membutakan anak mata
    Jahn: sorry, aku suka hijau!!
    Emil: support green technology!! katanya...

  4. Lagu ? Sendiri mau pk
    Jahn: lagu, hanya kalau nak share... tapi itu video dari youtube, kan... tak salah, kan...
    Emil: semak je lagu lagu ni sumer... orang tahulah nak download sendiri... ahahah!!

  5. Dan apa apa saja yang korang rasa tidak menyusahkan rakan blogger untuk singgah seperti font ,color  dan sebagainya ..
    Jahn: ini... ini... ini...errrr...
    Emil: sila tinggalkan komen ikhlas anda.. sebarang komen akan di-assess dan diambilkira... TERIMA KASIH!!

    So, kepada korang semua, Jahn mintak tolong korang komen sikit dekat komen area ya... untuk kebaikan bersama... tengkiyouuuu!!
8 comments

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA