please, that attitude

Assalamualaikum semua,

korang kalau keluar makan ke mana-mana, kan... waktu lunchlah ni... selalu tak nampak beruk? ye, beruk!! makan dekat dengan korang??

korang tahu, kan perangai beruk ni macam mana? Jahanam, kan... menyakitkan hati, kan... itulah yang aku nampak sehari dua ni... entah apa yang mereka itu suka sangat entah... bukan main bising lagi!! orang lain pun ada dekat situ nak makan dengan korang melalak umpama karoke free, ingat dorang suka, ingat aku suka?

oh man, please lah... that attitude? melihatkan rupa korang, korang bukannya kampung, but why perangai korang 40 kali lagi jakun dari penduduk pendalaman, ek?

yang duduk ceruk hutan itu pun dah terima national broadband initiative daripada kerajaan menjadikan mereka rakyat yang full of respect daripada korang...

PLEASE!! DO NOT BERKELAKUAN BERUK, okay, people!!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Juliana Evans cakap dia takde adik, sepatutnya dia cakap "Aku takde adik macam tu!!!"

Hantu Kak Limah Balik Rumah

REVIEW SETIAP DETIK NAFASKU ~ DHIYA ZAFIRA